Тренер Војводине Драган Радојичић сматра да су грешке његове екипе поново биле пресудне у дербију са Партизаном.

Фудбалери „старе даме“ изгубили су данас од Партизана резултатом 2:1 и Воша се тако и званично опростила од четвртог места које води у Европу.

Радојичић је истакао да ће се сада фокусирати на такмичење у Купу Србије, односно новом дуелу са Партизаном који је на програму већ у среду.

– У претходним мечевима падали смо у другом полувремену, сада смо се вратили у наставку и то је позитивна ствар. Ми смо овим поразом и званично остали без шансе да се пласирамо у Европу и зато се сада окрећемо Купу Србије. Партизан има јак тим, одличне појединце, али опет мислим да смо ми нашим грешкама допринели оваквом резултату. Код другог гола смо оставили самог Рикарда, око њега су била двојица, тројица играча и нико га не блокира. Мислим да јефтино примамо такве голове и мене то заиста нервира, али мени не преостаје ништа друго него да радим још више са овим момцима. Преостаје нам та утакмица у Купу, да покушамо да спасимо сезону, мада и немамо шта да спашавамо, јер можда место које на крају заузмемо, то ће бити – то – рекао је Радојичић.

Утакмица полуфинала Купа Србије између Партизана и Војводине на програму је у среду у 16.30.