Trener Vojvodine Dragan Radojičić smatra da su greške njegove ekipe ponovo bile presudne u derbiju sa Partizanom.

Fudbaleri „stare dame“ izgubili su danas od Partizana rezultatom 2:1 i Voša se tako i zvanično oprostila od četvrtog mesta koje vodi u Evropu.

Radojičić je istakao da će se sada fokusirati na takmičenje u Kupu Srbije, odnosno novom duelu sa Partizanom koji je na programu već u sredu.

– U prethodnim mečevima padali smo u drugom poluvremenu, sada smo se vratili u nastavku i to je pozitivna stvar. Mi smo ovim porazom i zvanično ostali bez šanse da se plasiramo u Evropu i zato se sada okrećemo Kupu Srbije. Partizan ima jak tim, odlične pojedince, ali opet mislim da smo mi našim greškama doprineli ovakvom rezultatu. Kod drugog gola smo ostavili samog Rikarda, oko njega su bila dvojica, trojica igrača i niko ga ne blokira. Mislim da jeftino primamo takve golove i mene to zaista nervira, ali meni ne preostaje ništa drugo nego da radim još više sa ovim momcima. Preostaje nam ta utakmica u Kupu, da pokušamo da spasimo sezonu, mada i nemamo šta da spašavamo, jer možda mesto koje na kraju zauzmemo, to će biti – to – rekao je Radojičić.

Utakmica polufinala Kupa Srbije između Partizana i Vojvodine na programu je u sredu u 16.30.