Omladinci Vojvodine igrali su nerešeno 1:1 (1:0) protiv ekipe Napretka, u 34. kolu Omladinske lige Srbije.

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca u FC „Vujadin Boškov“, strelac za Vošu bio je Kljajić u 14, dok je gol za goste postigao Đeković u 77. minutu (p).

Ekipe su nastupile u sastavima:

Vojvodina: Vidaković, Trninić, Kljajić, Bogdanović, Stojanović, Martinkevič, Đurović (od 60. Radmilović), Stanojević (od 88. Isakovski), Ivanović, Torbica (od 57. Pavlica), Batos.

Napredak: Jordanov, Đeković, Janković (od 46. Jeremić), Jovičić, Laban, Denić, Vanić (od 66. Vlajković), Pavlović, Mladenović, Marinković, Vasilijević (od 46. Nikolić).

Voša je po prvi put pripretila u sedmom minutu, kada je Martinkevič šutirao sa oko 18 metara, ali je lopta otišla nekoliko centimetara iznad prečke. Međutim, samo sedam minuta kasnije, crveno-beli su ipak došli u vođstvo.

Torbica je centirirao sa desne strane, a u šesnaestercu Napretka, do lopte je došao Kljajić, koji je snažnim udarcem sa oko četiri-pet metara poslao loptu u mrežu.

Novi dobar napad, omladinci Vojvodine su izveli u 20. minutu, kada je Kljajić centirao sa leve strane, a Martinkevič prihvatio i dodao loptu do Torbice, koji je šutirao sa oko osam-devet metara iskosa, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative. Već u 28. minutu, Voša je imala novu priliku i to posle dobrog solo prodora Stanojevića, koji je izašao sam ispred Jordanova i šutirao, golman Napretka je odbranio, a potom je na odbijenu loptu natrčao Ivanović, ali je šutirao visoko preko gola.

Crveno-beli su u 34. minutu ponovo mogli do gola, kada je, nakon centaršuta u šesnaesterac Napretka, Vanić želeo da izbije loptu glavom, ali je nije dobro zahvatio, pa je ona pogodila prečku gola gostiju. I u 57. minutu, crveno-beli su imali odličnu priliku za pogodak, ali je Jordanov odbranio šut Ivanovića sa desetak metara iskosa.

Još bolja prilika za Vojvodinu je viđena u 62. minutu, kada je ponovo Ivanović uputio udarac, ovoga puta sa svega pet-šest metara, ali je golman Jordanov fantastičnom odbranom još jednom uspeo da spreči postizanje pogotka. Na drugoj strani, Napredak je iz svoje prve prilike na meču došao do izjednačenja i to iz penala.

U 76. minutu, posle nabačene lopte u šesnaesterac Vojvodine, sudija Miloš Đorđić je dosudio igranje rukom od strane nekog od crveno-belih, a siguran realizator najstrože kazne bio je Đeković, koji je tako izjednačio rezultat.

Do kraja meča, omladinci Vojvodine su nastavili sa napadima i pokušavali da postizanjem još jednog gola ipak dođu do pobede, a odličnu šansu su imali u 83. minutu posle prodora i oštrog pasa po zemlji od strane Kljajića, ali je loptu zakačio Pavlović, koja se potom od prečke odbila u korner. To je ujedno bila poslednja šansa na meču, pa je utakmica završena remijem.