Помоћни тренер Војводине Драган Шарац очекује још једну неугодну утакмицу против Новог Пазара.

Војводина је јесенас изгубила од свог наредног ривала, у Новом Пазару било је 3:1, па Драган Шарац позива на опрез пред сутрашњи меч.

– Не очекује нас нимало лака утакмица, јер играмо против екипе која се бори за опстанак. Нови Пазар је показао свој квалитет, нарочито када игра на свом терену, где је победио и нас у првом делу сезоне и зато су нам дужници. У тој првој утакмици ми смо нападали, а они су давали голове. Имали смо велики број прилика, али су нас они добили из полуконтри и контри и знамо да је то њихово оружје. Пробаћемо да сведемо њихове главне квалитете на минимум и да освојимо важне бодове – рекао је Шарац.

Он је такође додао да у тиму има одређених кадровских проблема, те да је извесно да Ненад Лалатовић неће моћи да рачуна на петорицу играча.

– Имамо и одређених кадровских проблема. Повређено је пет играча, који су нам веома битни, а то су – Човић, Ђорђевић, Бјековић, Вукадиновић и Топић и они ће вероватно пропустити овај меч. Постоји могућност да се неко од њих нађе у саставу, ако успе да санира повреду. Ипак, надамо се да ће играчи који ће добити минутажу искористити шансу и да ћемо освојити бодове и тако се приближити Европи – истиче Драган Шарац.

Утакмица Војводина – Нови Пазар на програму је у петак у 17 часова.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика приватности.
I Accept