Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac očekuje još jednu neugodnu utakmicu protiv Novog Pazara.

Vojvodina je jesenas izgubila od svog narednog rivala, u Novom Pazaru bilo je 3:1, pa Dragan Šarac poziva na oprez pred sutrašnji meč.

– Ne očekuje nas nimalo laka utakmica, jer igramo protiv ekipe koja se bori za opstanak. Novi Pazar je pokazao svoj kvalitet, naročito kada igra na svom terenu, gde je pobedio i nas u prvom delu sezone i zato su nam dužnici. U toj prvoj utakmici mi smo napadali, a oni su davali golove. Imali smo veliki broj prilika, ali su nas oni dobili iz polukontri i kontri i znamo da je to njihovo oružje. Probaćemo da svedemo njihove glavne kvalitete na minimum i da osvojimo važne bodove – rekao je Šarac.

On je takođe dodao da u timu ima određenih kadrovskih problema, te da je izvesno da Nenad Lalatović neće moći da računa na petoricu igrača.

– Imamo i određenih kadrovskih problema. Povređeno je pet igrača, koji su nam veoma bitni, a to su – Čović, Đorđević, Bjeković, Vukadinović i Topić i oni će verovatno propustiti ovaj meč. Postoji mogućnost da se neko od njih nađe u sastavu, ako uspe da sanira povredu. Ipak, nadamo se da će igrači koji će dobiti minutažu iskoristiti šansu i da ćemo osvojiti bodove i tako se približiti Evropi – ističe Dragan Šarac.

Utakmica Vojvodina – Novi Pazar na programu je u petak u 17 časova.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politika privatnosti.
I Accept