После пораза његовог тима од Пролетера, помоћни тренер Војводине Драган Шарац изјавио је да за дрес „старе даме“ мора много више да се бори и покаже много већа жеља.

Војводина је данас поражена од Пролетера резултатом 0:1 (0:0), у пријатељском мечу одиграном у Ветернику.

– За дрес Војводине мора много више да се бори и покаже много већа жеља. Одређени играчи не показују оно што треба да показују на пријатељским утакмицама и то мора бити много боље и озбиљније, јер овакви мечеви не смеју да се губе. На пријатељским утакмицама се праве играчи и ово је један велики минус друге екипе, иако нам је мало и судија правио проблем, јер није свирао пет-шест очигледних фаулова – каже Шарац.

У стартној постави Војводине, данас се на месту штопера нашао омладинац Миљан Иван, а у другом полувремену су још неки од његових саиграча добили прилику да заиграју за први тим.

– На свакој пријатељској утакмици, првом тиму прикључимо пет-шест нових играча из омладинског тима, како бисмо имали мало бољи увид у њихове могућности. Њима ништа не могу да замерим, јер они су одиграли онолико колико су могли и у складу са својим квалитетом. Сигурно ћемо и даље практиковати то да млади добијају шансу – напомиње Шарац.

После три узастопне победе на старту првенства, Воши у недељу предстоји неугодно гостовање у Сурдулици.

– У Сурдулици нас сигурно очекује много тешка утакмица, јер сви знамо да Радник игра добро. Међутим, покушаћемо да освојимо барем бод и уколико успемо у томе, то ће бити добро за нас, јер је јако битно да не изгубимо у Сурдулици – истакао је Шарац.

Меч четвртог кола Супер лиге Србије између Радника и Војводине заказан је за недељу, са почетком у 20 часова.