Posle poraza njegovog tima od Proletera, pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da za dres „stare dame“ mora mnogo više da se bori i pokaže mnogo veća želja.

Vojvodina je danas poražena od Proletera rezultatom 0:1 (0:0), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

– Za dres Vojvodine mora mnogo više da se bori i pokaže mnogo veća želja. Određeni igrači ne pokazuju ono što treba da pokazuju na prijateljskim utakmicama i to mora biti mnogo bolje i ozbiljnije, jer ovakvi mečevi ne smeju da se gube. Na prijateljskim utakmicama se prave igrači i ovo je jedan veliki minus druge ekipe, iako nam je malo i sudija pravio problem, jer nije svirao pet-šest očiglednih faulova – kaže Šarac.

U startnoj postavi Vojvodine, danas se na mestu štopera našao omladinac Miljan Ivan, a u drugom poluvremenu su još neki od njegovih saigrača dobili priliku da zaigraju za prvi tim.

– Na svakoj prijateljskoj utakmici, prvom timu priključimo pet-šest novih igrača iz omladinskog tima, kako bismo imali malo bolji uvid u njihove mogućnosti. Njima ništa ne mogu da zamerim, jer oni su odigrali onoliko koliko su mogli i u skladu sa svojim kvalitetom. Sigurno ćemo i dalje praktikovati to da mladi dobijaju šansu – napominje Šarac.

Posle tri uzastopne pobede na startu prvenstva, Voši u nedelju predstoji neugodno gostovanje u Surdulici.

– U Surdulici nas sigurno očekuje mnogo teška utakmica, jer svi znamo da Radnik igra dobro. Međutim, pokušaćemo da osvojimo barem bod i ukoliko uspemo u tome, to će biti dobro za nas, jer je jako bitno da ne izgubimo u Surdulici – istakao je Šarac.

Meč četvrtog kola Super lige Srbije između Radnika i Vojvodine zakazan je za nedelju, sa početkom u 20 časova.