После победе његовог тима против ОФК Бачке, помоћни тренер Војводине Горан Шаула је изјавио да је задовољан оним што су црвено-бели приказали, напоменувши да ће сваки играч дочекати своју прилику током ове сезоне.

Војводина је данас победила ОФК Бачку резултатом 5:1 (2:1), у пријатељском мечу одиграном у Ветернику.

– Ово је био добар тренинг за момке који су мање играли у прва два кола. Играли смо против доброг противника и момци су дали максимум. Видело се да су неуиграни и да им је потребно време да играју заједно, али неке принципе које тражимо од играча су усвојили. Из недеље у недељу гледају шта радимо на тренинзима и то полако спроводе у дело. Резултат је добар, али није у првом плану. Најважније је то да су одрадили добар тренинг, након чега су наставили да раде вежбе снаге и да се спремају за то да, када дође њихов моменат, могу да одговоре нашим захтевима и изборе се за то да уђу у екипу која је до сада изнела већи терет. Како првенство буде одмицало, они ће добити своју прилику – каже Шаула.

Стручни штаб „старе даме“ свакако жели да на располагању има што већи број играча који једнако добро могу да одговоре захтевима тренера Милана Раставца.

– Кад дође ритам среда-недеља, сигурно ћемо дозирати колико ће ко да игра. Ето, јуче се десило да су голове дали тројица играча који су тек сада дошли. Било би лепо да нам играчи који улазе са клупе помажу да одбранимо свој или дамо гол противнику и мислим да то иде у добром правцу – напомиње Шаула.

Као легенди клуба и рођеном Новосађанину, њему је изузетно драго због тога што су трибине на утакмици против Младости ГАТ биле још пуније него против Напретка.

– Јако сам срећан, јако ми је драго и поносан сам на то што људи долазе, зову телефоном, питају када играмо, хоћемо играти као што смо играли до сада итд. Јуче после утакмице су ми послали неке снимке на којима се види колика је била гужва на благајни приликом продаје карата, али ми нисмо били домаћини и зато је то тако испало. Кад ми будемо домаћини, биће другачије, али то је свакако јако лепо и једва чекам следећу утакмицу. Надам се да ће бити још више публике и да ће се стадион пунити из меча у меч, као у добра стара времена – рекао је Шаула.

Војводина ће наредни меч одиграти у недељу у 21 час, када ће, у оквиру трећег кола Супер лиге Србије, на „Карађорђу“ дочекати екипу Спартака.