Posle pobede njegovog tima protiv OFK Bačke, pomoćni trener Vojvodine Goran Šaula je izjavio da je zadovoljan onim što su crveno-beli prikazali, napomenuvši da će svaki igrač dočekati svoju priliku tokom ove sezone.

Vojvodina je danas pobedila OFK Bačku rezultatom 5:1 (2:1), u prijateljskom meču odigranom u Veterniku.

– Ovo je bio dobar trening za momke koji su manje igrali u prva dva kola. Igrali smo protiv dobrog protivnika i momci su dali maksimum. Videlo se da su neuigrani i da im je potrebno vreme da igraju zajedno, ali neke principe koje tražimo od igrača su usvojili. Iz nedelje u nedelju gledaju šta radimo na treninzima i to polako sprovode u delo. Rezultat je dobar, ali nije u prvom planu. Najvažnije je to da su odradili dobar trening, nakon čega su nastavili da rade vežbe snage i da se spremaju za to da, kada dođe njihov momenat, mogu da odgovore našim zahtevima i izbore se za to da uđu u ekipu koja je do sada iznela veći teret. Kako prvenstvo bude odmicalo, oni će dobiti svoju priliku – kaže Šaula.

Stručni štab „stare dame“ svakako želi da na raspolaganju ima što veći broj igrača koji jednako dobro mogu da odgovore zahtevima trenera Milana Rastavca.

– Kad dođe ritam sreda-nedelja, sigurno ćemo dozirati koliko će ko da igra. Eto, juče se desilo da su golove dali trojica igrača koji su tek sada došli. Bilo bi lepo da nam igrači koji ulaze sa klupe pomažu da odbranimo svoj ili damo gol protivniku i mislim da to ide u dobrom pravcu – napominje Šaula.

Kao legendi kluba i rođenom Novosađaninu, njemu je izuzetno drago zbog toga što su tribine na utakmici protiv Mladosti GAT bile još punije nego protiv Napretka.

– Jako sam srećan, jako mi je drago i ponosan sam na to što ljudi dolaze, zovu telefonom, pitaju kada igramo, hoćemo igrati kao što smo igrali do sada itd. Juče posle utakmice su mi poslali neke snimke na kojima se vidi kolika je bila gužva na blagajni prilikom prodaje karata, ali mi nismo bili domaćini i zato je to tako ispalo. Kad mi budemo domaćini, biće drugačije, ali to je svakako jako lepo i jedva čekam sledeću utakmicu. Nadam se da će biti još više publike i da će se stadion puniti iz meča u meč, kao u dobra stara vremena – rekao je Šaula.

Vojvodina će naredni meč odigrati u nedelju u 21 čas, kada će, u okviru trećeg kola Super lige Srbije, na „Karađorđu“ dočekati ekipu Spartaka.