На данашњем редовном дружењу чланова Секције ветерана ФК Војводина, које се сваког четвртка организује у свечаном салону стадиона „Карађорђе“, чланови Управног одбора „старе даме“ Петар Ђурђев и Васа Пушибрк уручили су почасну сезонску улазницу за свечану ложу за ову сезону Ненаду Крстићу, сину бившег прослављеног фудбалера Војводине Добросава Крстића.

Добросав Крстић (1932. – 2015) је за Војводину играо од 1950. до 1962. године и био је неизоставни члан Вошине тзв. „златне генерације“ из педесетих година прошлог века, чији део су били и легендарни Вујадин Бошков, Тодор Веселиновић и многи други асови… За „стару даму“ је одиграо 440 утакмица и постигао 89 голова, након чега је каријеру наставио у Француској, играјући за Сошо и Руан. Као играч Сошоа, 1964. године је изабран за најбољег играча француског првенства те сезоне.

Такође је био и репрезентативац Југославије, за коју је одиграо 30 утакмица и постигао један гол, те био део тима који је 1956. године освојио сребрну медаљу на Олимпијским играма у Мелбурну, односно екипе која је 1958. године наступила на Светском првенству у Шведској.

Статуу коју је Добросав Крстић добио од Фудбалског савеза Француске поводом избора за најбољег играча сезоне, као и разне медаље и плакете које је добио током каријере, његов син Ненад је одлучио да поклони фудбалском клубу Војводина, у чијим витринама ће се убудуће оне поносно налазити и са посебном пажњом чувати.

Фудбалски клуб Војводина се захваљује Ненаду Крстићу на овако лепом гесту и уједно позива своје друге бивше играче, односно породице оних који су нажалост преминули, да следе његов пример и својом донацијом такође употпуне и обогате витрине које на најбољи начин приказују и од заборава чувају богату историју „старе даме“.