Фудбалски клуб Војводина и „Steel Impex“ данас су потписали уговор о сарадњи по којој је ова компанија из Петроварадина постала спонзор „старе даме“.

„Steel Impex“ представља лидера на српском тржишту у рециклажи металног отпада, а од свог оснивања почетком 21. века временом се развила у модеран рециклажни центар.  Током 2019. године, „Steel Impex“  постаје део аустријског „Black Gold holdinga“, који је од данас део спонзорског пула ФK Војводина.

Председник „старе даме“ Драгољуб Збиљић изразио је задовољство овом сарадњом и подсетио да је она још један знак да је Војводина све јача.

– Ово је још један важан дан за наш клуб, компанија „Steel Impex“ препознала је развој фудбала у Новом Саду. Као што сам и до сада говорио, без јаке и моћне Војводине, нема ни јаког српског фудбала. Управо је то био и основни разлог да „Steel Impex“ жели да буде део овог великог пројекта који у будућности треба да нам донесе велике и озбиљне резултате, како на домаћој, тако и на међународној сцени. Још једном напомињем да је ово наша нулта година, када крећемо са озбиљним јачањем на свим нивоима, како у тиму, тако и унутар клуба. Тек од следеће године очекујемо резултате досадашњих радова, али далеко од тога да то значи да одустајемо од ове сезоне. Важно нам је да од следеће уђемо у континуитет наступа у Европи и да из године у годину подижемо лествицу и постижемо озбиљније резултате и да се тако поставимо на високо место европске фудбалске мапе – рекао је Драгољуб Збиљић.

Своје задовољство изразила је и директорка компаније „Steel Impex“ Маја Живковић.

– Као компанија која има седиште и послује у Новом Саду 12 година, желели смо да будемо уз локални клуб и да му пружимо подршку. Желимо да подржимо Војводину зато што је из нашег града и зато што навијамо за њу. Воши желимо много среће и успеха и да се заједно радујемо у наредним годинама – изјавила је директорка компаније „Steel Impex“ Маја Живковић.