Fudbalski klub Vojvodina i „Steel Impex“ danas su potpisali ugovor o saradnji po kojoj je ova kompanija iz Petrovaradina postala sponzor „stare dame“.

„Steel Impex“ predstavlja lidera na srpskom tržištu u reciklaži metalnog otpada, a od svog osnivanja početkom 21. veka vremenom se razvila u moderan reciklažni centar.  Tokom 2019. godine, „Steel Impex“  postaje deo austrijskog „Black Gold holdinga“, koji je od danas deo sponzorskog pula FK Vojvodina.

Predsednik „stare dame“ Dragoljub Zbiljić izrazio je zadovoljstvo ovom saradnjom i podsetio da je ona još jedan znak da je Vojvodina sve jača.

– Ovo je još jedan važan dan za naš klub, kompanija „Steel Impex“ prepoznala je razvoj fudbala u Novom Sadu. Kao što sam i do sada govorio, bez jake i moćne Vojvodine, nema ni jakog srpskog fudbala. Upravo je to bio i osnovni razlog da „Steel Impex“ želi da bude deo ovog velikog projekta koji u budućnosti treba da nam donese velike i ozbiljne rezultate, kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni. Još jednom napominjem da je ovo naša nulta godina, kada krećemo sa ozbiljnim jačanjem na svim nivoima, kako u timu, tako i unutar kluba. Tek od sledeće godine očekujemo rezultate dosadašnjih radova, ali daleko od toga da to znači da odustajemo od ove sezone. Važno nam je da od sledeće uđemo u kontinuitet nastupa u Evropi i da iz godine u godinu podižemo lestvicu i postižemo ozbiljnije rezultate i da se tako postavimo na visoko mesto evropske fudbalske mape – rekao je Dragoljub Zbiljić.

Svoje zadovoljstvo izrazila je i direktorka kompanije „Steel Impex“ Maja Živković.

– Kao kompanija koja ima sedište i posluje u Novom Sadu 12 godina, želeli smo da budemo uz lokalni klub i da mu pružimo podršku. Želimo da podržimo Vojvodinu zato što je iz našeg grada i zato što navijamo za nju. Voši želimo mnogo sreće i uspeha i da se zajedno radujemo u narednim godinama – izjavila je direktorka kompanije „Steel Impex“ Maja Živković.