Фудбалски клуб Војводина обавештава своје навијаче и све љубитеље фудбала да ће продаја улазница за реванш меч другог кола квалификација за Лигу конференције између Војводине и АПОЕЛ-а, који ће у четвртак 3. августа, са почетком у 20 часова бити одигран на стадиону „Карађорђе“, званично почети у уторак.

Улазнице по цени од 1.500 (запад) и 1.300 динара (исток) продаваће се по следећем распореду:

Уторак: на свим продајним местима компаније „ГИГС ТИКС“ у Новом Саду, од девет до 19:30 часова;

Среда: на свим продајним местима компаније „ГИГС ТИКС“ у Новом Саду, од девет до 19:30 часова;

Четвртак: на благајни између јужне и западне трибине „Карађорђа“, од 14 часова до почетка меча моћи ће да се купе улазнице за запад; на благајни на источној трибини (поред ресторана „Огњиште“), од 14 часова до почетка меча моћи ће да се купе улазнице за исток.

Улазнице за северну трибину по цени од 1.200 динара моћи ће да се купе у званичном шопу навијача Војводине.

Напомена – власници нових сезонских улазница за сезону 2023/24 моћи ће да уђу и на ову утакмицу, док су сезонске из 2022/23 неважеће за меч са АПОЕЛ-ом.

Капије стадиона биће отворене два сата пре почетка утакмице, а фудбалски клуб Војводина позива све гледаоце да на време обезбеде своју улазницу и раније уђу на стадион, како би се избегле беспотребне гужве приликом уласка, као и да свој клуб бодре спортски и у духу фер-плеја, избегавајући било какво недолично и неприкладно понашање.

Утакмица Војводина – АПОЕЛ на програму је у четвртак у 20 часова, уз директан пренос на каналу РТС 2.