Fudbalski klub Vojvodina obaveštava svoje navijače i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije između Vojvodine i APOEL-a, koji će u četvrtak 3. avgusta, sa početkom u 20 časova biti odigran na stadionu „Karađorđe“, zvanično početi u utorak.

Ulaznice po ceni od 1.500 (zapad) i 1.300 dinara (istok) prodavaće se po sledećem rasporedu:

Utorak: na svim prodajnim mestima kompanije „GIGS TIKS“ u Novom Sadu, od devet do 19:30 časova;

Sreda: na svim prodajnim mestima kompanije „GIGS TIKS“ u Novom Sadu, od devet do 19:30 časova;

Četvrtak: na blagajni između južne i zapadne tribine „Karađorđa“, od 14 časova do početka meča moći će da se kupe ulaznice za zapad; na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), od 14 časova do početka meča moći će da se kupe ulaznice za istok.

Ulaznice za severnu tribinu po ceni od 1.200 dinara moći će da se kupe u zvaničnom šopu navijača Vojvodine.

Napomena – vlasnici novih sezonskih ulaznica za sezonu 2023/24 moći će da uđu i na ovu utakmicu, dok su sezonske iz 2022/23 nevažeće za meč sa APOEL-om.

Kapije stadiona biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a fudbalski klub Vojvodina poziva sve gledaoce da na vreme obezbede svoju ulaznicu i ranije uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve prilikom ulaska, kao i da svoj klub bodre sportski i u duhu fer-pleja, izbegavajući bilo kakvo nedolično i neprikladno ponašanje.

Utakmica Vojvodina – APOEL na programu je u četvrtak u 20 časova, uz direktan prenos na kanalu RTS 2.