Протеклог викенда, фудбалери Војводине победили су екипу Инђије у Супер лиги Србије, а наступе су забележили и већина играча „старе даме“ који се тренутно налазе на позајмицама у другим клубовима. Резултатски гледано, протекли викенд је за њих био више него одличан, изузимајући Михајла Нешковића и Ђорђа Пантелића, који су са Инђијом играли баш против своје Војводине и једини су који су поражени од позајмљених играча из редова црвено-белих.

Инђија: Михајло Нешковић, Ђорђе Пантелић

Војводина је у недељу угостила Инђију и славила резултатом 2:1 головима Аранђела Стојковића и Вељка Симића. Михајло Нешковић није наступио на овом мечу, јер није имао право по уговору о позајмици из редова „старе даме“. Ђорђе Пантелић је одиграо прво полувреме за поражени тим.

Kабел: Никола Мирић, Ранко Пушкић, Вукашин Богдановић, Игор Јеличић

Фудбалери Kабела су као гости победили екипу ИМТ-а резултатом 2:0, а од чланова Војводине који су на позајмици у новосадском прволигашу играли су Вукашин Богдановић и Игор Јеличић. Богдановић је играо до 62. минута, док је Јеличић на терену провео читав меч.

Голман Ранко Пушкић и Никола Мирић нису наступили на овој утакмици. Голове за Kабел постигли су Александар Месаровић у 43. и Ненад Kочовић у 77. минуту. Овим тријумфом Кабел је са 43 бода задржао друго место на  табели са пет више у односу на Колубару, док лидер Раднички 1923 има осам бодова више.

Младост ГАТ: Стефан Дражић

Фудбалери Младости су се победом над Јединством резултатом 4:2 учврстили на лидерској позицији на табели Српске лиге Војводина. Вошин голман Стефан Дражић провео је читав меч међу стативама победничког тима.

Рад: Лазар Стоисављевић

Фудбалери Рада уписали су веома важну победу над Радником у борби за опстанак. Тим са Бањице славио је резултатом 2:0 поготком Гојковића у 32. и аутоголом Богдановског у 67. минуту. Вошин играч на позајмици у Раду, Лазар Стоисављевић одиграо је цео меч. Рад је први испод црте, али са само три бода мање од Младости, Новог Пазара и Јавора.

Ал Диванија (Ирак): Богдан Младеновић

Ал Диванија је уписала нову победу резултатом 1:0, а у саставу победничког тима био је и Богдан Младеновић. После 25. првенственог кола, Ал Диванија се налази на 14. месту најелитнијег ранга ирачког фудбала са 28 бодова, девет више од Ал Худода, првог тима „испод црте“ за испадање у другу лигу.