Чланови ФК Војводина на позајмицама имали су половичан учинак током протеклог викенда, пошто су славили Лазар Стоисављевић и Стефан Дражић, Инђија је доживела убедљив пораз од Црвене звезде, а Кабел је ремизирао у Лозници.

Рад је уписао четврти тријумф у низу, а друго полувреме  одиграо је Лазар  Стоисављевић, Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић били су актери у поразу Инђије од Црвене звезде, док је за Кабел од Вошиних играча наступ уписао само Игор Јеличић.

Младост ГАТ је новом победом направила још један корак ка Првој лиги Србије, док Богдан Младеновић није играо за Ал-Диванију (Ирак), пошто се тамошње првенство наставља током ове седмице.

Инђија: Михајло Нешковић и Ђорђе Пантелић

Фудбалери Инђије доживели су убедљив пораз на свом стадиону од Црвене звезде резултатом 1:5 у 33. колу Супер лиге Србије. Михајло Нешковић је поново одиграо 90 минута за Инђију, док је Ђорђе Пантелић у игру ушао у 68. минуту.

Иначе, једини погодак за Инђију постигао је Небојша Бастајић из пенала који је изборио управо Михајло Нешковић. Овим поразом Инђија је направила корак ка испадању у Прву лигу Србије, пошто заостаје седам бодова за Вождовцем, који је први изнад црте.

Рад: Лазар Стоисављевић

Рад је уписао и четврти везани тријумф, овај пут над екипом Бачке на свом стадиону резултатом 3:0. Лазар Стоисављевић је одиграо друго полувреме, пошто је у 46. минуту заменио Трнинића. Стрелци за Рад били су Калуђеровић, Шарић и Дамјановић. Рад је са ова три бода скочио на 11. позицију на табели сса 42 бода.

Kабел: Никола Мирић, Ранко Пушкић, Вукашин Богдановић, Игор Јеличић

Фудбалери Кабела одиграли су без голова на гостовању у Лозинци. На терену је од четворице Вошиних играча поново играо само Игор Јеличић, док нису наступили Мирић, Пушкић и Богдановић. Кабел је овим ремијем остао на другој позицији на табели Прве лиге Србије са 56 бодова, три мање од Радничког и два више од Колубаре.

Младост ГАТ: Стефан Дражић

Фудбалери Младости наставили су доминацију Српској лиги Војводине, пошто су у 30. колу победили Бачку 1901 у гостима резултатом 2:0. Голман Стефан Дражић поново је био у саставу Младости, која је сачувала предност од 12 бодова у односу на другопласирани Раднички 1912.