Најбољи играч Војводине у сезони 2021/22, у избору навијача „старе даме“, Вељко Симић, верује да ће предстојећа година бити много успешнија од претходне.

Иако је на индивидуалном плану имао одличну сезону, Воша ипак није испунила очекивања, али Симић верује да ће у новој остварити зацртане циљеве.

– На окупу смо тек неколико дана, али лепо све то изгледа, ради се квалитетно и професионално и имамо разлога за оптимизам пред нову сезону. Имамо и више људи у стручном штабу, што ће утицати на још квалитетнији рад на тренинзима и боље припреме утакмица. Милан Раставац је добро познато име у тренерским круговима, сви верујемо у њега, иако се тек упознајемо са његовим системом рада – рекао је Вељко Симић.

Он сматра да Воша мора увек да буде у врху српског фудбала, како у Супер лиги, тако и у Купу Србије, те да пласман у Европу не сме да се доводи у питање.

– Амбиције су, као и увек, да будемо при врху табеле, а то подразумева и пласман у Европу и, наравно, да пробамо да освојимо Куп Србије. Прошле године из разних разлога нисмо успели да остваримо циљеве и задовољимо навијаче, али ове то нећемо допустити. Ако одрадимо добре припреме, бићемо спремни за све изазове у новој сезони. Влада одлична атмосфера у клубу на старту ових припрема и то ће се пренети и на терен – нагласио је Симић.

У традиционалном избору навијача Војводине Вељко Симић је проглашен за најбољег играча „старе даме“, али за њега је много важнији колективни успех.

– Свакако да импонује када вас навијачи прогласе за најбољег, али тимски успех је најважнији. Воша није испунила очекивања и то је бацило у сенку и моју индивидуално добру сезону. Сада је на свима нама да се ујединимо и да заједничким снагама будемо задовољни успесима Војводине за годину дана – закључио је Вељко Симић.