Najbolji igrač Vojvodine u sezoni 2021/22, u izboru navijača „stare dame“, Veljko Simić, veruje da će predstojeća godina biti mnogo uspešnija od prethodne.

Iako je na individualnom planu imao odličnu sezonu, Voša ipak nije ispunila očekivanja, ali Simić veruje da će u novoj ostvariti zacrtane ciljeve.

– Na okupu smo tek nekoliko dana, ali lepo sve to izgleda, radi se kvalitetno i profesionalno i imamo razloga za optimizam pred novu sezonu. Imamo i više ljudi u stručnom štabu, što će uticati na još kvalitetniji rad na treninzima i bolje pripreme utakmica. Milan Rastavac je dobro poznato ime u trenerskim krugovima, svi verujemo u njega, iako se tek upoznajemo sa njegovim sistemom rada – rekao je Veljko Simić.

On smatra da Voša mora uvek da bude u vrhu srpskog fudbala, kako u Super ligi, tako i u Kupu Srbije, te da plasman u Evropu ne sme da se dovodi u pitanje.

– Ambicije su, kao i uvek, da budemo pri vrhu tabele, a to podrazumeva i plasman u Evropu i, naravno, da probamo da osvojimo Kup Srbije. Prošle godine iz raznih razloga nismo uspeli da ostvarimo ciljeve i zadovoljimo navijače, ali ove to nećemo dopustiti. Ako odradimo dobre pripreme, bićemo spremni za sve izazove u novoj sezoni. Vlada odlična atmosfera u klubu na startu ovih priprema i to će se preneti i na teren – naglasio je Simić.

U tradicionalnom izboru navijača Vojvodine Veljko Simić je proglašen za najboljeg igrača „stare dame“, ali za njega je mnogo važniji kolektivni uspeh.

– Svakako da imponuje kada vas navijači proglase za najboljeg, ali timski uspeh je najvažniji. Voša nije ispunila očekivanja i to je bacilo u senku i moju individualno dobru sezonu. Sada je na svima nama da se ujedinimo i da zajedničkim snagama budemo zadovoljni uspesima Vojvodine za godinu dana – zaključio je Veljko Simić.