Након другог дана турнира „Стеван Нештицки“, познати су парови у борби за коначан пласман 41. меморијала у част бившег члана прве шампионске генерације „старе даме“.

Услед непредвиђених и несрећних околности и болести више чланова, бугарски представник Лудогорец ипак није успео да допутује у Нови Сад, па је ФК Кабел био неплански учесник 41. меморијалног турнира „Стеван Нештицки“.

Ипак, данашње утакмице између Војводине и Борца против Кабела имале су само ревијални карактер, како би обе екипе одиграле своје утакмице. Оба меча регистрована су службеним резултатом 3:0, што значи да је Војводина прва, а Борац други у групи.

У другој групи, у првом данашњем мечу мађарски представник Дебрецин победио је Партизан резултатом 2:1. У другом сусрету Осијек је победио Дебрецин резултатом 1:0 и тако преузео прво место са четири бода, након што је дан раније ремизирао са Партизаном (0:0).

То значи да се у недељу у финалу састају Војводина и Осијек, за треће место бориће се Борац и Дебрецин, док ће Партизан и Кабел одиграти ревијалну утакмицу за коначан пласман.

Распоред:

8:00 Партизан – Кабел
9:15 Дебрецин – Борац
10:30 Војводина – Осијек