Nakon drugog dana turnira „Stevan Nešticki“, poznati su parovi u borbi za konačan plasman 41. memorijala u čast bivšeg člana prve šampionske generacije „stare dame“.

Usled nepredviđenih i nesrećnih okolnosti i bolesti više članova, bugarski predstavnik Ludogorec ipak nije uspeo da doputuje u Novi Sad, pa je FK Kabel bio neplanski učesnik 41. memorijalnog turnira „Stevan Nešticki“.

Ipak, današnje utakmice između Vojvodine i Borca protiv Kabela imale su samo revijalni karakter, kako bi obe ekipe odigrale svoje utakmice. Oba meča registrovana su službenim rezultatom 3:0, što znači da je Vojvodina prva, a Borac drugi u grupi.

U drugoj grupi, u prvom današnjem meču mađarski predstavnik Debrecin pobedio je Partizan rezultatom 2:1. U drugom susretu Osijek je pobedio Debrecin rezultatom 1:0 i tako preuzeo prvo mesto sa četiri boda, nakon što je dan ranije remizirao sa Partizanom (0:0).

To znači da se u nedelju u finalu sastaju Vojvodina i Osijek, za treće mesto boriće se Borac i Debrecin, dok će Partizan i Kabel odigrati revijalnu utakmicu za konačan plasman.

Raspored:

8:00 Partizan – Kabel
9:15 Debrecin – Borac
10:30 Vojvodina – Osijek