Фудбалски клуб Војводина добио је позив за учешће на првом међународном Сајму спорта, који ће од другог до четвртог децембра ове године бити одржан у Дубаију.

Сајам спорта се одржава у оквиру Светског сајма, који је у Дубаију почео првог октобра и трајаће све до 31. марта наредне године, а организује се поводом обележавања 50 година од стварања Уједињених Арапских Емирата. Учешће на Сајму спорта потврдило је на стотине клубова из целог света, међу којима и многи клубови из пет најјачих европских лига.

Током трајања овог догађаја, клубови ће имати прилику да бројним посетиоцима представе и продају своје навијачке артикле, али и да путем видео презентације представе своју историју и организацију, као и да остваре међусобна познанства и контакте.

Фудбалски клуб Војводина је позив за учешће на Сајму добио као један од највећих и најуспешнијих клубова у Србији и региону, а комплетне трошкове учешћа Војводине на Сајму спорта сносиће један од спонзора овог догађаја, компанија „BB Sport Services“ из Дубаија.