Fudbalski klub Vojvodina dobio je poziv za učešće na prvom međunarodnom Sajmu sporta, koji će od drugog do četvrtog decembra ove godine biti održan u Dubaiju.

Sajam sporta se održava u okviru Svetskog sajma, koji je u Dubaiju počeo prvog oktobra i trajaće sve do 31. marta naredne godine, a organizuje se povodom obeležavanja 50 godina od stvaranja Ujedinjenih Arapskih Emirata. Učešće na Sajmu sporta potvrdilo je na stotine klubova iz celog sveta, među kojima i mnogi klubovi iz pet najjačih evropskih liga.

Tokom trajanja ovog događaja, klubovi će imati priliku da brojnim posetiocima predstave i prodaju svoje navijačke artikle, ali i da putem video prezentacije predstave svoju istoriju i organizaciju, kao i da ostvare međusobna poznanstva i kontakte.

Fudbalski klub Vojvodina je poziv za učešće na Sajmu dobio kao jedan od najvećih i najuspešnijih klubova u Srbiji i regionu, a kompletne troškove učešća Vojvodine na Sajmu sporta snosiće jedan od sponzora ovog događaja, kompanija „BB Sport Services“ iz Dubaija.