Кадети Војводине победили су екипу Напретка резултатом 3:0 (2:0), у петом колу Кадетске лиге Србије.

Пред око 100 гледалаца у ФЦ „Вујадин Бошков“, стрелци за Вошу били су Ковачев у 24. и 68. и Милошевић у 28. минуту.

Екипе су наступиле у саставима:

Војводина: Јаковљевић, Храмиш, Букинац (од 83. Пиваш), Ромић, Павић, Великић, Ковачев (од 74. Вукадиновић), Костадиновић (од 69. Стајки), Милошевић (од 69. Вјештица), Јањић (од 74. Бутраковић), Алексић.

Напредак: Марковић, Пејчић, Господиновић (од 69. Трајковић), Цветковић, Добросављевић (од 69. Крстић), Петровић, Ивезић, Томић (од 46. Јовановић), Настић (од 69. Карић), Стаменковић, Гајић (од 69. Петровић).

Прва прилика на утакмици је виђена у 10. минуту, а имали су је кадети Војводине. Јањић је шутирао са ивице шеснаестерца, али је лопта отишла преко гола гостију. Само шест минута касније, црвено-бели су имали нову добру прилику и то након што је Ковачев одлично прошао по десној страни и одиграо пас до Алексића, чији је ударац са петнаестак метара искоса одбранио голман Марковић.

Међутим, у 24. минуту, Војводина је ипак дошла у вођство. Алексић је искористио неспоразум између голмана и једног од одбрамбених играча Напретка, те успео да дође до лопте између њих двојице, а потом и одигра пас до Ковачева, који ју је лако послао у небрањену мрежу.

Само четири минута касније, већ је било 2:0 за црвено-беле. Милошевић је прихватио лопту у шеснаестерцу Напретка, а потом оштрим и прецизним ударцем искоса послао лопту у даљи доњи угао гола гостију.

Воша је и истом ритму наставила и у другом полувремену, па је тако у 68. минуту додатно повисила своју предност. Милошевић је петом одиграо пас на леву страну ка Костадиновићу, који је послао лопту у петерац гостију, а тамо је до ње дошао Ковачев и још једном је проследио у мрежу екипе из Крушевца.

У 78. минуту, Војводина је извела још један добар напад, пошто је Вјештица прошао по левој страни и центрирао, а Великић упутио ударац из прве са око шест-седам метара, али је шутирао право у голмана Марковића.

Упркос убедљивом вођство, кадети Војводине су и даље нападали гол ривала и покушавали да увећају своју предност, те су од почетка до краја меча били бољи и доминантнији тим на терену. Међутим, промене резултата више није било, па су црвено-бели резултатом 3:0 забележили пету узастопну победу ове сезоне, у којој после пет кола имају максималних 15 бодова.