Млади фудбалери Војводине Стефан Букинац и Урош Пауновић данас су потписали професионалне уговоре са „старом дамом“.

Стефан Букинац је рођен 8. јула 2005. године, он је дете Војводине, а игра на позицији левог бека. Такође, он је и репрезентативац Србије у свим узрасним категоријама до сада, за У-16, У-17 и У-18 укупно је уписао 14 наступа.

Урош Пауновић је рођен 22. септембра 2004. године, такође је дете Војводине, а игра на позицији десног крила.

Такође, нешто раније је професионални уговор потписао и Петар Сукачев. Он је рођен 28. августа 2005. године, а у Војводину је стигао прошлог лета из Јагодине, а игра на позицији нападача.

Сва тројица су потписала трогодишње уговоре, а у име ФК Војводина честитао им је генерални директор Душан Бајатовић.

– Ослањање на играче из сопствене омладинске школе је јасно опредељење у политици ФK Војводина и драго ми је да и у садашњој генерацији наших омладинаца има играча који својим талентом и залагањем заслужују да потпишу професионалне уговоре. За клуб је из више разлога битно да у првом тиму има што више играча који су поникли у нашој омладинској школи, јер то ће, посебно дугорочно гледано, бити вишеструко корисно и донети добре резултате у сваком могућем смислу. Момцима који су данас потписали професионалне уговоре честитам и желим им да наставе са вредним и преданим радом, да наставе да се развијају и да ускоро постану носиоци игре у првом тиму Војводине – изјавио је генерални директор ФK Војводина Душан Бајатовић.