Mladi fudbaleri Vojvodine Stefan Bukinac i Uroš Paunović danas su potpisali profesionalne ugovore sa „starom damom“.

Stefan Bukinac je rođen 8. jula 2005. godine, on je dete Vojvodine, a igra na poziciji levog beka. Takođe, on je i reprezentativac Srbije u svim uzrasnim kategorijama do sada, za U-16, U-17 i U-18 ukupno je upisao 14 nastupa.

Uroš Paunović je rođen 22. septembra 2004. godine, takođe je dete Vojvodine, a igra na poziciji desnog krila.

Takođe, nešto ranije je profesionalni ugovor potpisao i Petar Sukačev. On je rođen 28. avgusta 2005. godine, a u Vojvodinu je stigao prošlog leta iz Jagodine, a igra na poziciji napadača.

Sva trojica su potpisala trogodišnje ugovore, a u ime FK Vojvodina čestitao im je generalni direktor Dušan Bajatović.

– Oslanjanje na igrače iz sopstvene omladinske škole je jasno opredeljenje u politici FK Vojvodina i drago mi je da i u sadašnjoj generaciji naših omladinaca ima igrača koji svojim talentom i zalaganjem zaslužuju da potpišu profesionalne ugovore. Za klub je iz više razloga bitno da u prvom timu ima što više igrača koji su ponikli u našoj omladinskoj školi, jer to će, posebno dugoročno gledano, biti višestruko korisno i doneti dobre rezultate u svakom mogućem smislu. Momcima koji su danas potpisali profesionalne ugovore čestitam i želim im da nastave sa vrednim i predanim radom, da nastave da se razvijaju i da uskoro postanu nosioci igre u prvom timu Vojvodine – izjavio je generalni direktor FK Vojvodina Dušan Bajatović.