Офанзивац Војводине Миљан Вукадиновић срећан је због постигнутог гола, али још више због победе своје екипе над Новим Пазаром.

Вукадиновић је био играч утакмице у победи „старе даме“ резултатом 2:1. Постигао је погодак и био један од истакнутијих актера на утакмици, што му значи за самопоуздање пред наставак сезоне.

– Гол је увек битан за играча, нарочито након паузе и повреде, јер се тако враћамо на психолошком плану. Радује ме што  сам поново у могућности да помогнем тиму и да играм. Највише ме радује што смо успели да победимо у једној тешкој утакмици. Услови су били зауста тешки и нехумани, термин у 16:30 по оваквом времену отежао је и нама и њима, па је и због тога овај тријумф још већи – рекао је Вукадиновић.

Он сматра да је екипе Војводине на правом путу и да је у већем делу сусрета била доминанта и боља екипа.

– Отворили смо противника на време, држали ствари под контролом, нисмо им ни допуштали неке шансе, осим шутева са дистанце. И друго смо кренули добро, примили смо тај  несрећни гол. Не желим да оспоравам нашег голмана Симића, он је одличан и има нашу пуну подршку, за примљене голове одговорна је цела екипа. Срећом и наш тренер је погодио касније са изменама, ушли су момци који су освежили екипу и донели бољитак.  Такође, честитам и Мркаићу на постигнутом голу, заслужио га је  – истакао је Вукадиновић.

Након победе над Новим Пазаром, Вошу у недељу очекује неугодно гостовање Напретку у Крушевцу.

– Ми смо трећи највећи клуб у земљи и од нас се очекује да везујемо победе. Сигуран сам да би нам баш легло да вежемо два тријумфа пре репрезентативне паузе, али је је лига прилично неизвесна и свако сваког можеда победи. Напредак је добра екипа, и поред кикса са Спартаком. Сигуран сам да ће и они желети да иду на победу. Идемо корак по корак, тренинг по тренинг, да се спремимо најбоље што умемо и да тако и одиграмо – нагласио је Вукадиновић.

Тренер Славољуб Ђорђевић после утакмице је истакао значај и утицај Миће Вукадиновића на игру његовог тима, али он истиче да је за све заслужан јак колектив.

– Сви голови и асистенције иду на рачун мојих саиграча. Сваки комплимент добро дође, поготово од стране тренера, али ја сам свестан да сам део екипе и желим да тако и остане. Не сматрам себе вођом, већ чланом тима за који желим да се борим и који се бори за мене. Ја својим играма у нападу омогућавам голове, али они иза мене бране екипу од напада противника и омогућавају нама напред да играмо нашу игру. Фудбал је повезан, то је тимска игра и нема појединаца. Наша највећа снага треба да буде да на свакој утакмици екипа избаци једног појединца који се истакне и да гол за победу. И тако треба да остане, да се држимо заједно и да играмо један за другог – закључио је Миљан Вукадиновић.