Голман Војводине Горан Вуклиш изјавио је уочи утакмице са Радом да његова екипа жели победу, али и да је важно да се нико не повреди.

„Стара дама“ је у првом делу сезоне победила Рад резултатом 4:1, а Вуклиш прижељкује нови тријумф и на стадиону „Краљ Петар Први“.

– Очекујемо победу као и на свакој утакмици, уопште није битно ко је противник. Наша највећа победа, поред резултата, била би и да се нико не повреди. Желимо нова три бода, али је и најбитније да опет будемо сви као један, пошто је то оно што краси овај тим – рекао је Вуклиш.

За екипу Рада наступа Андрија Калуђеровић, од кога вероватно прети највећа опасност по Вуклишев гол.

– Нисмо још детаљно анализирали те тактичке ситнице, сигуран сам да ћемо успети да зауставимо сваког ако будемо на свом нивоу и организовани у одбрани – додао је голман Воше.

Што се тиче играчког кадра, стигле су и добре вести – Миљан Вукадиновић и Мирко Топић коначно раде са остатком екипе, а ускоро се очекује и повратак Немање Човића.

– Миљан је почео да тренира, коначно нам се придружио и Топић, па сада само Човић ради индивидуално. Имамо 15 бодова предности у односу на петопласирани тим на табели па нам то отвара могућност да играмо без неких играча, да имају времена да се опораве и врате на терен у правој форми – истакао је Вуклиш.

На питање шта очекује од жреба за полуфинале Купа Србије, Вуклиш је истакао да нема посебну жељу.

– Нама је свеједно, јер је Куп Србије неизвесно такмичење и ту нема правила. Током 90 минута свако сваког може да победи. Најважније је да сви до тада будемо на окупу и спремни за сваког ривала – закључио је Горан Вуклиш.

Утакмица Рад – Војводина на програму је у среду у 14 часова.