Golman Vojvodine Goran Vukliš izjavio je uoči utakmice sa Radom da njegova ekipa želi pobedu, ali i da je važno da se niko ne povredi.

„Stara dama“ je u prvom delu sezone pobedila Rad rezultatom 4:1, a Vukliš priželjkuje novi trijumf i na stadionu „Kralj Petar Prvi“.

– Očekujemo pobedu kao i na svakoj utakmici, uopšte nije bitno ko je protivnik. Naša najveća pobeda, pored rezultata, bila bi i da se niko ne povredi. Želimo nova tri boda, ali je i najbitnije da opet budemo svi kao jedan, pošto je to ono što krasi ovaj tim – rekao je Vukliš.

Za ekipu Rada nastupa Andrija Kaluđerović, od koga verovatno preti najveća opasnost po Vuklišev gol.

– Nismo još detaljno analizirali te taktičke sitnice, siguran sam da ćemo uspeti da zaustavimo svakog ako budemo na svom nivou i organizovani u odbrani – dodao je golman Voše.

Što se tiče igračkog kadra, stigle su i dobre vesti – Miljan Vukadinović i Mirko Topić konačno rade sa ostatkom ekipe, a uskoro se očekuje i povratak Nemanje Čovića.

– Miljan je počeo da trenira, konačno nam se pridružio i Topić, pa sada samo Čović radi individualno. Imamo 15 bodova prednosti u odnosu na petoplasirani tim na tabeli pa nam to otvara mogućnost da igramo bez nekih igrača, da imaju vremena da se oporave i vrate na teren u pravoj formi – istakao je Vukliš.

Na pitanje šta očekuje od žreba za polufinale Kupa Srbije, Vukliš je istakao da nema posebnu želju.

– Nama je svejedno, jer je Kup Srbije neizvesno takmičenje i tu nema pravila. Tokom 90 minuta svako svakog može da pobedi. Najvažnije je da svi do tada budemo na okupu i spremni za svakog rivala – zaključio je Goran Vukliš.

Utakmica Rad – Vojvodina na programu je u sredu u 14 časova.