Фудбалски клуб Војводина обавештава спортску јавност и све љубитеље фудбала да улазнице за западну и источну трибину „Карађорђа“ за сутрашњи дерби седмог кола Супер лиге Србије између Војводине и Црвене звезде сутра неће бити у продаји.

Током данашњег и јучерашњег дана, на благајни „Карађорђа“ вршена је замена улазница са меча између Војводине и ТСЦ-а за карте за сутрашњи дерби, а контигент улазница који је замењен, уз број сезонских улазница ФК Војводина из прошле сезоне (које ће важити и за сутрашњи меч), представља укупан дозвољени капацитет на западној и источној трибини, при чему је урачунато и то да ће се на источној трибини сутра наћи и деца из омладинске школе „Илија Пантелић“ и њихови пратиоци, као и играчи и чланови фудбалског клуба Кабел из Новог Сада.

Фудбалски клуб Војводина напомиње да је Фудбалски савез Србије сутрашњи дерби прогласио за утакмицу високог ризика и да је, из тог разлога, МУП Србије захтевао да капацитет стадиона за ову утакмицу буде умањен за одређени број места.

Самим тим, током сутрашњег дана у продаји ће се наћи само улазнице за север и југ и то по цени од 500 динара. Улазнице за север продаваће се у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона од 17:30 часова, док ће улазнице за југ моћи да се купе на благајни на јужној трибини (поред кошаркашких терена) од 12 сати.

Меч између Војводине и Црвене звезде игра се сутра од 18:45 часова.