Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu „Karađorđa“ za sutrašnji derbi sedmog kola Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde sutra neće biti u prodaji.

Tokom današnjeg i jučerašnjeg dana, na blagajni „Karađorđa“ vršena je zamena ulaznica sa meča između Vojvodine i TSC-a za karte za sutrašnji derbi, a kontigent ulaznica koji je zamenjen, uz broj sezonskih ulaznica FK Vojvodina iz prošle sezone (koje će važiti i za sutrašnji meč), predstavlja ukupan dozvoljeni kapacitet na zapadnoj i istočnoj tribini, pri čemu je uračunato i to da će se na istočnoj tribini sutra naći i deca iz omladinske škole „Ilija Pantelić“ i njihovi pratioci, kao i igrači i članovi fudbalskog kluba Kabel iz Novog Sada.

Fudbalski klub Vojvodina napominje da je Fudbalski savez Srbije sutrašnji derbi proglasio za utakmicu visokog rizika i da je, iz tog razloga, MUP Srbije zahtevao da kapacitet stadiona za ovu utakmicu bude umanjen za određeni broj mesta.

Samim tim, tokom sutrašnjeg dana u prodaji će se naći samo ulaznice za sever i jug i to po ceni od 500 dinara. Ulaznice za sever prodavaće se u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona od 17:30 časova, dok će ulaznice za jug moći da se kupe na blagajni na južnoj tribini (pored košarkaških terena) od 12 sati.

Meč između Vojvodine i Crvene zvezde igra se sutra od 18:45 časova.