Након предстојећег викенда, у Супер лиги Србије и свим осталим фудбалским шампионатима у Европи уследиће репрезентативна пауза, током које ће прилику да бране боје националног тима наше земље имати и тројица првотимаца Војводине.

Марко Бјековић поново је заслужио позив селектора младе репрезентације Србије Звонка Живковића за утакмице које ће „орлићи“ одиграти у квалификацијама за Европско првенство и то седмог октобра против Јерменије у Јеревану и 12. октобра против Француске у Београду.

Такође, позив у омладинску (У-19) репрезентацију Србије код селектора Дејана Бранковића још једном је заслужио везиста Војводине Владимир Милетић. Током предстојеће репрезентативне паузе, нашу У-19 репрезентацију очекују две пријатељске утакмице против Босне и Херцеговине и то осмог октобра у 15 часова у Старој Пазови и 10. октобра у 13 сати у Бачкој Тополи.

Осим Бјековића и Милетића, позив за репрезентацију добио је и Урош Кабић, који се нашао на списку селектора млађе омладинске (У-18) репрезентације Србије Јована Дамјановића за две пријатељске утакмице против Италије, које ће бити одигране на стадиону „Карађорђе“ и то седмог октобра у 15 часова, односно деветог октобра у 13 сати, а улаз на оба меча биће бесплатан. Осим Кабића, позиве за ову селекцију добили су и чланови млађих категорија Војводине Лука Дробњак, Лукијан Абаџија и Јован Милошевић.