Fudbaleri Vojvodine izgubili su u gostima od ekipe Radničkog rezultatom 1:0 u 33. kolu Super lige Srbije.

Ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Radnički: Dujmović, Bazile, Kovačević (od 52. Nešković), Mićibući, Vujadinović, Mitrović, Kasalica (od 61. Štulić), Arsić, Stanković (od 61. Mlađović), Savić, Mesarović.

Vojvodina: Rockov – Jeličić, Kovačević, Stevanović – Lazarević (od 75. Novevski), Maksimović (od 64. Zukić), Topić (od 75. Bastajić), Đorđević – Vukadinović, Simić, Matić (od 64. Vukčević).

Prvo poluvreme proteklo je u velikoj borbi na sredini terena i sa po dve šanse na obe strane. Prva je pripretila Vojvodina, Vukadinović je u 12. minutu šutirao sa preko 20 metara pored stative, a na sličan način uzvratio je Mićibući na drugoj strani.

Voša je bila bliža golu u 28. minutu, Vukadinović je vratio povratnu za Topića, koji je šutirao sa nekih 13-14 metara, golman je odbranio, lopta se odbila do Matića, ali ga je pogodila u ruku.

Radnički je imao jedini udarac u okvir gola preko Savića, koji je glavom gađao direktno u Rockova.

Na samom početku drugog poluvremena, u 49. minutu, Radnički je poveo posle velike greške odbrane Vojvodine. Rockov je intervenisao glavom van šesnaesterca, Stevanović je nespretno izgubio duel na nekih 40 metara, Mićibući je potom iskoristio i lošu reakciju Kovačevića, i lako pogodio prazan gol za 1:0.

Dragan Radojičić je ubrzo reagovao ofanzivnim promenama, Nešković je zamenio Kovačevića, a ubrzo su i Vukčević i Zukić ušli umesto Matića i Maksimovića, da bi u poslednjih 15 minuta šansu dobili i Novevski i Bastajić umesto Topića i Lazarevića.

Prvi udarac ka golu nakon promena, Voša je imala u 76. minutu kada je Vukčević posle centaršuta sa desnog boka šutirao preko gola. Najbliži golu bio je Stevanović u 84. minutu, štoper Voše je gađao iz slobodnjaka sa nekih 30 metara, lopta je prošla nekoliko centimetara pored stative.

Vojvodina do kraja nije uspela da dođe do izjednačenja, pa je ostala na sedmoj poziciji na tabeli sa 42 boda.